„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2016. szeptember 10., szombat

Kody Keplinger - Lying Out Loud - Hazugságháló - Cover Reveal


Kody Keplinger egy vicces és egyben szívszorító történettel tér vissza a The DUFF – A pótkerék világába: azokról a hazugságokról ír, amiknek bedőlünk, és azokról az igazságokról, amikre véletlenül sem számítanánk.
A fülszöveg számomra nagyon figyelemkeltő.



A fülszöveg
Sonny ​​Ardmore remekül hazudik.
Arról, hogy az apja börtönben van, hogy az anyja kirakta őt otthonról, és éjszakánként titokban a legjobb barátnőjénél alszik.
Talán Amy Rush az egyetlen, aki átlát Sonny hazugsághálóján, és mellette áll, bármi történjék is. Mindent megosztanak egymással: a titkaikat, a ruháikat… Sőt, még a Ryder Cross iránti utálatuk is közös.
Ryder az új fiú a Hamilton gimiben, és megtestesíti mindazt, amit Sonny és Amy ki nem állhat: a srác egy beképzelt, sznob stréber. Csakhogy Rydernek van egy gyenge pontja: Amy. Le sem tagadhatná, hogy belezúgott. Úgyhogy amikor Ryder e-mailben randira hívja Amyt, a két lány úgy érzi, kihagyhatatlan alkalom kínálkozik a számukra.
Úgy alakul, hogy Sonny egy egész éjszakát végigchatel Ryderrel, és őszinte borzalmára rádöbben, kezdi megkedvelni a fiút. Csakhogy van egy kis probléma: Ryder végig azt hitte, Amyvel beszélget. Úgyhogy Sonny bonyolult hadműveletet eszel ki, amivel rádöbbentheti Rydert, valójában mindig is őt akarta, nem Amyt. Képes lesz Sonny egészen az igazságig jutni a hazugságai segítségével, vagy végül Rydert és Amyt is elveszíti?

A borító


Amit a könyvről tudni kell

Várható megjelenés: 2016. ősz, KMK

A könyv elérhetősége!

Tedd kívánság és/vagy várólistára a molyon!




Az írónőről

Kody Keplinger egy Kentucky állambeli kisvárosban született és nevelkedett. A középiskola utolsó évében megírta első regényét, a The Duff - A pótkereket. A műve bekerült az Amerikai Könyvtárak Szövetségének az olvasás megszeretését célzó tízes listájára és a Romantic Times magazin leginkább ajánlott könyvei közé. Sőt, már mozifilm is készült belőle.

Kody jelenleg New York Cityben él, íróműhelyeket vezet, valamint gyerekeknek és fiataloknak szóló könyveket ír. A honlapján többet megtudhatsz róla, és a regényeiről: http://kodykeplinger.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése